Despre noi

Companie

Suntem cel mai mare magazin online din Romania in industria retail si HoReCa cu peste 2000 de produse si servicii.

Viziune: Intotdeauna va exista un produs sau un serviciu in fiecare afacere sau birou scriind numele companiei MUULOX

Misiune: Cu echipa MUULOX compusa din oameni talentati, suntem capabili sa le oferim clientilor nostrii valori minunate, siguranta si cresterea afacerii, sisteme personalizate, serviciu si suport superior, produse si servicii care sunt usor de achizitionat si de cumparat si nu uitam niciodata ca seful nostru este clientul!

Povestea noastră


              Mă numesc Máté Gellért și timp de 2 ani am lucrat împreuna cu sute de firme (clienți) din județul Mures și nu numai.

Am oferit consultanță în alegerea produsului fiscal potrivit,  am oferit servicii contra cost sau pe bază de abonament. Lunar /trimestrial sau anual vizitam clienții fideli, abonați la serviciile noastre și am simțit că ceva nu este în ordine, că aceștia ar merita ceva mai mult decât un control periodic și o strângere de mână.

Din acest motiv, am înființat firma MUULOX, un loc, o organizație care sprijină întreprinzătorii din România.

Scopul principal al firmei  MUULOX este acela de a ajuta întreprinzătorii, în buna funcționare și dezvoltare a afacerii lor,precum și în creșterea și menținerea profitabilității sale.

Ce facem și cu ce ne ocupăm?

  • Oferim solutii Business complete pentru retail, HoReCa , hotel, birou, farmacie, institutii pulice, cladiri intr-un singur loc. Solutii fiscale (case de marcat, soft gestiune), solutii IT, retele de calculatoare, automatizare, managementul clădirilor, control iluminat, smart house, integrare wireless, integrare server, implemantare software, control acces, sisteme de detecie, supraveghere video ect...
  • Depanări Hardware și Software telefonic sau remote
  • Solutii moderne de management IT&C
  • Importator echipamente IT&C si Retail
  • Sisteme de securitate: alarmare la incendiu, supraveghere video
  • Integrare acces hotelier și management SPA