Solutii de Reteleristica pentru afacerea ta!

Muulox va ofera solutii de reteleristica si mentenanta. Oferim consultanta si furnizarea de echipamente hardware pentru infrastructura respectiva.

Ce este o infrastructura de Reteleristica?

Retelistica este cea care mentine legatura intre servere si statiile de lucru, iar comunicarea intre echipamente este posibila doar prin intermediul unei retele bine puse la punct. In acest sens, este importanta asigurarea unor servicii retelistica profesionale.

Ce va asiguram noi?

1.Pentru ca retelistica sa functioneze in conditii optime, este foarte important ca infrastructura sa fie bine protejata, sa nu aiba brese de securitate si sa fie dimensionata corect.

2.Noi asiguram toate aceste lucruri prin intermediul serviciilor de retelistica pe care le punem la dispozitie: retele wireless, retele LAN, gestiune retea (echipamente retelistica), solutie network inventory (inventarierea echipamentelor din retea), implementare retele virtuale private (VPN), proiectare arhitectura retea dimensionare retea.

3.Echipamentele folosite pentru crearea infrastructurii retelei de calculatoare sunt de ceea mai buna calitate cu functii avansate provenind de la leaderii pietei internationale din domeniul IT (surse neintreruptibile UPS – APC, Cisco – switchuri, routere, Linksys, D-Link, servere HP, servere SuperMicro etc)

4.Deplasarea, configurarea si instalarea sistemului de retea la sediul clientului impreuna cu suport tehnic pe toata durata contractului.

Solicita oferta!

Cauti software pentru BUSINESS-UL TĂU?

Software POS Retail - Horeca

Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
X

BINE ATI VENIT LA MUULOX

Stiati ca ? Furnizam Tehnologii viitoare!

Logheaza-te cu Facebook
X

BINE ATI VENIT LA MUULOX

Stiati ca ? Furnizam Tehnologii viitoare!

Înregistrează-te cu Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.