Garantia produselor vandute de MUULOX

Pentru toate produsele vandute si livrate de catre MUULOX beneficiezi de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Produse cu certificat de garantie emis de producator

Pentru o parte dintre produsele vandute de MUULOX vei primi certificat de garantie emis de producator sau distributor in format tiparit. Il gasesti in cutia produsului sau lipit pe exteriorul cutiei. Pastreaza certificatul ca sa poti beneficia de garantie, daca va fi nevoie.

Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie, reparatia iti este asigurata de reteaua de service autorizat a producatorului/ distribuitorului, in centrele specificate in certificat. Poti veni cu produsul si in unul dintre showroom-urile MUULOX sau il poti trimite in service completand formularul de returnare care se afla in : Autentificati in contul dumneavoastra: Contul meu -> Istoric comenzi --> Selectati comanda si apasati butonul "Detalii", bifati produsul pe care vreti sa returnati dupa care apasati SOLICITA O RETURNARE. In 24 de ore veti fi contactat.. Dupa reparare, ti-l vom inapoia in showroom sau prin curier, in functie de modalitatea prin care ai trimis produsul in service. 

Daca doresti ai si posibilitatea sa duci produsul defectat la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat, care va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national. 

Garantia produselor vandute de partenerii MUULOX

Pentru toate produsele care beneficiaza de garantie si care sunt vandute si livrate de catre partenerii MUULOX Marketplace, vei primi certificat de garantie tiparit la livrarea produsului. Certificatul poate fi emis de catre partenerul MUULOX sau de catre producatorul produsului.

Daca certificatul este emis de catre partenerul MUULOX Marketplace si produsul se defecteaza in perioada de garantie, reparatia iti este asigurata direct de catre acesta.

Daca certificatul este emis de catre producatorul produsului si produsul se defecteaza in perioada de garantie, reparatia iti este asigurata de catre reteaua de service autorizat a producatorului, in centrele specificate in certificat. In acest caz, trebuie sa duci produsul defectat la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat, care va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

Daca nu ai primit certificatul de garantie pe email / in contul tau de client sau tiparit te rugam sa ne anunti in cel mult 72 ore de la primirea produsului, completand Lasă-ne un mesaj

Cauti software pentru BUSINESS-UL TĂU?

Software POS Retail - Horeca

Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
X

BINE ATI VENIT LA MUULOX

Stiati ca ? Furnizam Tehnologii viitoare!

Logheaza-te cu Facebook
X

BINE ATI VENIT LA MUULOX

Stiati ca ? Furnizam Tehnologii viitoare!

Înregistrează-te cu Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.